Ez így olyan mint hogyha megvettem volna az Eset Smart
Securityt?
Figyelt kérdés
Járatom a PCWORLD magazint, és abban van kód az Eset SS-hez, vagyis olyan amivel kérhetek kódot az Eset honlapjáról, az így használt vírusirtóm ,,teljes körű" védelmet nyújt, vagy olyan mintha crackelném?
2010. nov. 4. 21:24
1/9 anonim válasza:
Természetesen teljes körű a védelem, PC World nem ad illegálisat, nem adhat.
2010. nov. 4. 21:29
2/9 A kérdező kommentje:
És akkor így ugyanolyan vírusirtóm van mintha megvettem volna?
-am. köszi a gyors választ-
2010. nov. 4. 21:30
3/9 anonim válasza:
Igen, ha megvennéd is így kapnád kb., azzal a különbséggel hogy minimum 1 évest lehet venni az ESET-től.
2010. nov. 4. 21:44
4/9 anonim válasza:
Ez teljesen legális és havonta meg fogod kapni a magazintól a licenszkódot, beírod és kész. Az ESET SS beállításait viszont meg kell tanulni, a tűzfalé nem egyszerű. Innen letöltheted és segítséget is kaphatsz.
Igen, teljes körű. Ügyelj rá, hogy mindig a legfrissebb Eset Smart Security fusson a gépeden és a vírusdefiníciós adatbázisát is rendszeresen frissítsd
2010. nov. 5. 14:52
6/9 anonim válasza:
A vírusdefiniciós adatbázist és a napi frissitéseket is rábíztam a rendszerre, teljesen automatikusan frissit és fut a háttérben. Sőt, az inditás után teljes körű ellenőrzést is végez. Ha használsz levelező klienset (pl. a Mozilla Thunderbirdet), azt is képes ellenőrizni és szűrni a spamokat.
2010. nov. 5. 15:05
7/9 anonim válasza:
Hetente egyszer futtasd le a Kézi inditású ellenőrzést. Nem árt. A Windows tűzfalát viszont kapcsold ki, mert összeakad az ESET-ével. A Vezérlőpult/Biztonsági központban minden legyen zöld és kék, jelezze, hogy az ESET átvette a védelmet és a tűzfala is működik.
2010. nov. 5. 20:18
8/9 A kérdező kommentje:
Tulajdonképp eddig avast-ot használtam, de a párom megrendelte a pcworld magazint, és most hogy adódott ez a lehetőség élek vele, köszönöm szépen a válaszokat.
Esetleg még annyit megkérdeznék hogy két gépünk van és mindkettőn lehet használni ugyanazzal a kóddal?
2010. nov. 5. 21:13
9/9 anonim válasza:
Ez az újságos licenszkód EGY gépre érvényes, ha viszont megveszed, akkor egy helyi hálózaton belül talán 4 gépre jó. Fejből nem tudom, nézd át a www.eset.hu-t. Van még ügyfélszolgálat és segítség is. És vannak kedvezmények is.
Az Avastot mindenképpen töröld le tökéletesen, ESS nem tűr meg maga mellett más virusírtót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!