Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Telefon eszköz karbantartó...

Telefon eszköz karbantartó optimalizálás?

Figyelt kérdés
A telefonom automatikus optimalizálást végez minden éjszaka. Eddig sosem talált semmit. Ma jelezte,hogy egy probléma van,alkalmazás probléma vagyis a Google intenzív akkumulátor fogyasztást végez. És tegyem mélyalvásba. Gondolom akkor fut folyton a háttérben,de én nem is használom akkor mitől fut ? Most én magam akartam optimalizálni és kérte javítsam ki,így hát mélyalvásba helyeztem. Ez most le állítja a telefont,hogy mélyalvásba helyeztem ,vagy esetleg volt valami vírust rajta,vagy aggodalomra semmi ok. Egyébként le futattam rajta az optimalizálást ,nem talált semmi kártevőt.
okt. 12. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért fut a háttérben, hogy kapj értesítéseket, szenzorokat figyelje stb... Pontosan melyik "google"?
okt. 12. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Google applikáció vagy hogy mondjam nem tudom. Így van Google ,Chrome,Gmail is így tovább. Na én ezekből csak a Chrome használom de azt sem sokat. Kártevőt nem talált ,csak ezt ,hogy magas rendszer erőforrás,intenzív akkumulátor fogyasztás. Máskor is tette mely alvasba,azért mert nem volt használva. Most sem használtam akkor miért lett hirtelen magas rendszer erőforrás...ezt nem értem. Ez most mégis valami kártevő ?
okt. 12. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet kártevő vagy valamilyen frissítés. Google nagyon gyűjti adatokat így meglehet az is, hogy most többet kért/küldött és azért volt nagyobb a fogyasztás.
okt. 12. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:
De állítólag kártevőt nem talált az eszközkarbantartó optimalizálás..ez nem megbízható? Alkalmazás védelem sem talált semmit.
okt. 12. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor ok a dolog, lehet frissítés vagy valami új dolog jött be. Ha rendszeresen kijelzi akkor kell majd tovább kutatni ez ügyben.
okt. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!