Érdemes lenne megszűntetnem az OTP-met?
"Gondoltam, hogy megszüntetem az OTP kártyámat, hiszen a temunak is megadta a férjem már. Elvileg feltörték a Temut."
A te Temu-dat törték fel? Vagy általánosságban? Mert emiatt nem kellene fosni.
" biztonságosabb lenne, ha nekem Revolutom lenne és virtuális kártyát használnánk"
Ez mondjuk igaz, de ezt lehet (sőt kell is) bank mellett csinálni, mert fizetést pl. nem fognak neked Revolutra kiutalni.
"Amúgy OTP volt, hogy 10 ezret levont 1 hónap alatt ilyen olyan kezelési költségekre."
Na EZÉRT érdemes elmenni az OTP-től, mert pofátlanul drága! Én is havi többezret fizettem, át is mentem Gránithoz. Ott a Bajnok számla ingyenes ha havi 280.000 fizetés beérkezik, egyedül kártyadíj van, és 0.1% utalási díj. Ha gondolod meghívó kódot küldhetek, amiért majd kapsz 10ezer Ft-ot.
0.3%-ot ír az Otp egyszeri utalásra. Az olyan 3 ezer pl. 1 millió esetén, nem?
6250 Ft volt a kártyahasználati díj múlt hónapban.
Nem Lölö hanem Tiborcz, de egykutya. De a bankok többsége már ő kezükben van...
Gránitnál 3400Ft az éves kártyadíj, és 1 millió utalása kerül 1000Ft-ba. Nyitáskor (ha meghívóval teszed) kapsz 10.000Ft-ot. Ha úgy nézzük első évben 1900 a kártyakibocsájtási díj (éves nincs), utána 3400-as éves díj, akkor 2 évre ki van fizetve a kártyadíj + 4,7MFt utalása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!