Kaspersky total security megszűnt? Helyette a kaspersky premium van?
Most dobta fel a kaspersky, hogy le fog járni az egy éves license. Ha meg akarom újítani, feldob egy oldalt hogy a Kaspersky
Total Security a továbbiakban nem érhető el. Helyette a Kaspersky premium van.
Nekem nem volna a gond. A gond azzal van, hogy ez 40834 ft. Igaz 5 eszköz de nekem egy kell, olyan meg nincsen.
Eddig is az ebay-en vettem termék kulcsot egy eszközre mindig tudtam venni. 2-3 ezer forint volt mindig és mindig működött, már 6 éve. Most viszont nem elérhető már az ebay-en sem a total security sem ez a premium termékkulcs. 40 ezerért értelem szerűen nem fogok venni.
Lehet venni valahol 1 eszközre termékkulcsot?
Ha nem milyen más vírusírtót tudtok ajánlani ami van legalább annyira jó mint a kasersky total security, nem drága és egy eszközre is tudok termékkulcsot venni 3-4 ezerért egy évre, akár szürke importból tehát ebay pl. Eddig ez nálam működött, 2 perc alatt jött a termékkulcs email-ben és működött mindig. De most :/
Megnéztem. Túl drága. Milyen más vírusírtó van ami van legalább ennyire jó?
Maximum 5000 forintot szánok rá egy évre. Nekem teljesen jó a szürkeimport is, fél legális módszer. Pl ebay-en megveszem aztán email-ben küldik a termékkulcsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!