Kamu nCore meghívót találtam, sajnos elhittem mi a teendőm?
Sajnos elhittem, hogy igazi mert a haverom ezt osztotta meg, én meg elhittem.(Nem az ő hibája).
Lényeg az hogy beírtam mindent, de errort kaptam, és a pénz a kártyán maradt.
Nagyon félek, kérlek segítsetek, hogy mi a teendő?
"Lényeg az hogy beírtam mindent,..."
De milyen adataidat adtál meg?
Szia!
Tilttasd le a kártyádat, mert így sajnos veszélyben van a pénzed.
Elfelejtettem:
Legközelebb ilyesmire regisztrálj mondjuk a Revolutnál egy ingyenes fiókot, ahol kapsz egy cserélhető/befagyasztható virtuális bankkártyát...
Regisztráltam, beírtam a kártyaadatokat,majd utána kaptam egy errort.
Pontosabban error 500-at, közben amúgy vpn-n voltam.
A pénz a kártyámon maradt és nem vett le eddig semmit.
Guys, kiderült hogy virtuális kártya.
Ez változtat valamit a dolgon?
Tehát azt sem tudod, hogy mivel fizetsz? Nem tudod hogy a 'fizikai', normál bankkártyáddal fizettél, vagy virutális kártyáddal?
Egyébként meg teljesen lényegtelen, kivéve ha egyszer használatos virtuális kártya.
Revolutot én is többnyire ezért tartom, ha "nem túl biztonságos" oldalon fizetek, akkor csak azt használom. Utána tranzakció után generál egy új kártyát, így hiába szivárogna ki a bankkártya adat, az már nem létezik.
Ezek az oldalak pont ezzel a céllal működnek, hogy adatot lopjanak.
Virtuális kártyát használtam,nem egyszer használatosat.
Köszönöm, hogy felhoztad a relolutot, mivel igen jó ötlet.
Máskor remélem, hogy lesz annyi eszem és azt használom.
Az lenne a kérdésem, hogy ha pénzt nem vonta le, és errort kaptam, akkor így is ellopták az adataimat?
Mert akkor gond van.
Nyilván senki sem tud válaszolni azon kívül aki a csaló oldalt csinálta de.
Azt hogy errort kaptál és nem vont le pénzt nem jelent semmit, a kártya adataid már nála lehetnek. Ilyen esetben a kártya adatokra utaznak az hogy errort kaptál nem jelent semmit simán lehet szándékos de a küldés gombbal már ott lehetnék a kártya adataid. Szal töltsd le azt a bankkártyát minnél előbb ha busz 4099 Ft ot az jobb mintha 40 ezret vagy többet buknál.
A vpn t felejtsd el, nem véd meg semmitől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!