Hogyan lehetséges, hogy a magánlaptopomon kívül, semmilyen ezközzel nem lépnek be Facebookomba, annak előzményei alapján sem, valamint kétfaktros bejelentkezés, minden van. A laptopom szintén privát, csak a fejembe lévő kóddal. Kérdés lentebb??!
Figyelt kérdés
NEM VAGYOK PARANOIÁS, De egyesek tudják mire, kire keresek rá a Facebook fiókomon belül. Most az üzeneteket nem is taglalom, mert elvileg lehetséges, hogy az ad ki akivel beszélek. KÉRLEK ADJATOK ÖTLETET! Hallottam, olyant, hogy az eszközt, minde a laptopot le lehet klónozni? Ilyen lehetséges??aug. 27. 23:09
1/5 anonim válasza:
Esetleg valami kemprogramot raktak a laptopodra.
3/5 Thunderfairy válasza:
A facebook és egyéb weboldalak nyomon követik a netes tevékenységeidet. ENNYI.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy követi, de azt te vagy én megvásárolhatjuk ?
aug. 30. 17:47
5/5 anonim válasza:
#4 Igen, bemegyek a Tescobe és ott lehet kapni 😂 NEM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!