Okostv-nk van. 8 és 10 éves húgom nem néz mást szinte csak youtube shorts-ot, meg különféle idióta celebeket. Én is és a szüleim is mondjuk nekik ó, hogy ez nem jó, és ne nézzék, de ha egyedül vannak akkor simán nézik és sajnos a 12 éves húgom is partner ebben, hiába mondtuk neki hogy szóljon rájuk. Letöltöttem a youtube kids-et de nem tetszik nekik. Hogy rakhatnék jelszót vagy bármit a shorts-ra és a különféle kulcsszavakra?
Sehogy, vagy leakasztod a netről az egészet, vagy megy minden. Nekik kéne tudni felelősen használni. Bár az eléggé gáz, hogy 8 és 10 éves egyedül van hagyva...
aug. 27. 09:47
2/9 A kérdező kommentje:
Igazából este és reggel nézhetnek tvt, és ezt erre használják. Nem tudnak megnézni egy filmet, mert a shorts-hoz vannak szokva. Anyáék meg bíznak bennük.
aug. 27. 09:57
3/9 anonim válasza:
Mi a probléma ezzel? Szerinted az meggyőzi őket, hogy ez nem jó? Nézhetnének sokkal rosszabbakat is, majd kinövik. Egyébként a YouTube alkalmazásban lehet profilt váltani, van Kids is, de gondolom ott főleg rajzfilmek vannak. Ha a tévén nem tudják nézni, biztos keresnek mást, amin igen.
aug. 27. 09:57
4/9 anonim válasza:
A figyelemzavart nem fogják kinőni. Ez a szülő felelőssége, hogy mit enged és mit nem, nem neked kell őket nevelni (nem is tudnád, mert egy 12 éves gyereknek is van annyi esze, hogy megtalálja a kiskapukat vagy alternatívákat). Azt el tudod mondani a szülőknek, hogy mivel fog ez hosszú távon járni és hogyan fogja a tanulási és koncentrációs képességeket rontani. Ha ők erre azt mondják, hogy rendben van, akkor ennyit tehettél.
aug. 27. 10:34
5/9 A kérdező kommentje:
Nem mondják hogy rendben. Hogy lehet gyerek profilt csinálni?
aug. 27. 15:42
6/9 A kérdező kommentje:
Engem nem a 12 éves érdekel, O mss probléma.
aug. 27. 15:42
7/9 anonim válasza:
Biztos te is tudsz keresni. Google: google gyerek fiók, első találata
TV2-on Kasza Tibi Challange család mennyivel különb egy YouTube Short-nál?
Lehetséges megoldás interaktív videójátékokat adni, hol legalább nem bámulja a kijelzőt egyhelyben, hanem van játékmenet. Nyilván ne legyen MMO vagy online multiplayer.
aug. 29. 15:22
9/9 Senior Séf válasza:
Tévét kidob, probléma megoldva. Úgyse jó semmire. Én az elmúlt 15 évben csak a Géniusz idejére kapcsoltam be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!