Ilyen helyzetben mit tudnék csinálni?
Figyelt kérdés
Egy időre töröltem az Instagramot. Azonban most visszatelepítettem, de nem tudom a jelszavamat. Azonban fontos lenne visszalépnem, mert sok versem ott van, ami majd benne lenne a verses kötetemben. E-mail címre tudok kódot lekérni, de oda csak a tabletemen vagyok bejelentkezve, amit már nagyon rég használtam, és hiába rakom fel több óráig töltőre... Nem reagál semmire... Pedig tölti a töltő, mert pirosan világít... Egy kis idő után el is kezd bekapcsolni, mert kiírja a márka nevet, és világít, de több órás töltés után se jut ennél tovább. Tehát az akkumulátor jel, hogy hány százalékom van már nem jön be... Instagram jelszóval meg nem merek sokszor próbálkozni, mert nem akarom, hogy le legyen tiltva a profil.aug. 19. 11:13
1/6 anonim válasza:
A tabletet vidd el szervizbe. Attól függően mit akarsz akkut cserélni vagy csak egyszer ránézni megcsinálják.
A jövőre nézve: Vannak jelszókezelő programok. Használd őket. Van fizetős és van ingyenes. Alapos vizsgálat után tudsz választani.
2/6 A kérdező kommentje:
Amikor egy szervizbe vittem akkor töröltek rajta mindent... A galériámból is eltűnt az összes kép
aug. 19. 12:57
3/6 anonim válasza:
Szervizt mondtam. Nem kóklert. Leadáskor tisztázd, hogy az adatokra szükséged van. Sajnos manapság csak az mondja magáról, hogy informatikus, aki tud biciklizni, aki nem és aki most tanul. Nehéz olyat találni, aki látott már olyan munkát, amit elvállal.
4/6 anonim válasza:
Keress rá egy másik fiókkal és másold ki a verseidet.
5/6 anonim válasza:
Még 1 tipp: akkut cserélsz a tabletben.
6/6 A kérdező kommentje:
Privát az oldalam... Meg archiválva van a legtöbb
aug. 21. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!