Alapból telepítve van gépre az Avast. E mellé fölösleges még külön kiegészítőként is hozzáadni a böngészőben?
Alap dolog, hogy ha egy gépen több vírus-kergető is van fent, akkor abból előbb-utóbb összeveszés lesz.
Az összeveszés alatt hamis riasztások tömegét kell érteni. Ezt én sajnos gyakorlatból tudom. Régen én is elkövettem ezt a hibát. Ma már (a tapasztalat óta) egyáltalán nem.
Érdemes megnézned az Avast szolgáltatási listáját, hogy mi ingyenes és mi fizetős. Abban az esetben, ha csak alap védelemre gondoltál, akkor az elvileg az ingyenes változatban is benne van.
De például az eMail Spam figyelés már (tudtommal) fizetős. A Kaspersky-ben biztos...
Érdekes dolog az, hogy elvileg a Google böngészőben jó pár - máshol (vírusirtókban értve) fizetős - szolgáltatás alapból benne van és tapasztalatom szerint működik is!
Azért is érdemes a szolgáltatási listát megnézni, mert bár egyes megoldások ingyenesek mégsincsenek alapból bekapcsolva! Azt neked kell manuálisan aktiválni.
Szerintem is korrekt ez a vélemény!
Alapvető, hogy ami a gépen van, az össze van hangolva minden alap dologgal és annál gyorsabbat nem találsz. Ebben benne van, hogy van jobb (esetleg), de nem érdemes vele túrázni.
Nálam is az MS Deffender és a uBlock működik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!