Mit tegyek ha kikerült a telefonszámom és külföldről is hívogatnak indiaiak?
Figyelt kérdés
Szóval, valamilyen módon kikerült a telefonszámom (jó... 21 éve ugyan az) és pl. tegnap 3 indiai hívott fel (egy ír és 2 magyar számról) de hibe-hoba felhívnak ilyen random marketingesek... Túlélhető, de idegesít.
Van rá valamiféle előfizetés vagy szolgáltatás ami képes ha nem is megszüntetni, de legalább csökkenteni az ilyen hívásokat?
aug. 10. 13:12
1/6 anonim válasza:
betudod állítani hogy idegen számokat ne jelezzen ha hívnak
3/6 anonim válasza:
Rendelj tőlük tandori maszalát, tikka maszalát, ilyesmi. Szórakozz, ha van kedved. Ha nincs, akkor meg jelentsd spamnak és tiltsd a pcsába az összeset. Egy idő után elfogynak. Be lehet álligatni, hogy ki és mikor tudjon hívni, nézegesd a digitális jólét részt a beállításokban.
4/6 anonim válasza:
Ezt egyszerűbb megelőzni, mint utólag kezelni. Spamhívás szűrő belállítása jó lehet, ezen kívül viszont azt tudod, hogy "pihenteted" 1-2 évig a számot (kiveszed havidíjasból feltöltősbe, elteszed a SIM kártyát egy fiókba, évente egyszer feltöltöd, hogy megmaradjon a szám).
Ezen kívül pedig veszel egy feltöltős burner számot és azt adod meg kapcsolattartó számnak/hitelesítésnek online.
6/6 anonim válasza:
A marketinges hívvások ellen kérheted a szolgáltatódtól, hogy a számod a tudakozóban ne legyen látható, és hogy nem engedélyezed a marketing megkereséseket. Érdekes módon anyámat hívja minden héten legalább egy ilyen, engem meg egy sem, mivel én az előfizetés létrejöttekor figyeltem arra, hogy az összes ilyen pipa legyen kikapcsolva. Tényleg egy darab marketing hívás sem jött az elmúlt 5 évben,amióta ez a számom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!