Biztonsági kamerarendszerhez letöltöttem a BitVision appot, eddig vissza tudtam nézni a felvételeket a visszajátszás lehetőségével. De most nem tölti be a kiválasztott idő intervallumot. Hogyan tudom javítani?
Figyelt kérdés
jún. 19. 18:03
1/2 anonim válasza:
Semmilyen felvételt nem tölt be, vagy csak egy régebbi időszakot? Hogy van beállítva a felvétel a tárhely elfogyása esetén? Mert van ami például felülíró módban a régieket elkezdi megsemmisíteni. Ha a beállítások és tárhely mérete alapján például csak 7 napnyi anyagot tud tárolni az eszköz, akkor a 8. napon már az első napot írja felül, így az a nap nem nézhető vissza.
2/2 A kérdező kommentje:
A hdd-nem látja az xvr 5.0.Eddig hiba nélkül visszatudtam nézni.
Tonkremehetett a az xvr?
júl. 19. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!