Mi lehet a baj? Vírus?
úha, érdekes lehet :D
talán tölts le egy kémprogramot és futtasd le akkor amikor be van kapcsolva a net.
a spybot search and destroyt szedd le.
Szerintem ilyen esetben értelmetlen a vírusirtódat futtatni. Ő folyamatosan figyeli a gépet, és ha felismerné a kártevőt, akkor magától is riasztana rá.
Na avast!-ot használj, és ne tört ESET-féle vírusirtót. Bár, a többi mellett is bekaphatsz ilyet, de az előbb említettek mellett könnyebben.
Futtasd a Malwarebytes' Anti-Malware programot (FRISSÍTENI kell előtte, mindig!):
Máskor is futtasd, bizonyos időnként, úgy, hogy frissíted előtte, majd végzel vele egy TELJES vizsgálatot! Ne gyorsat!!
nem megy semmi a háttérben amúgy.
köszönöm a válaszokat remélem meg tudom oldani.
Valűszínűleg egy vírus, igen. A jó vírus arról ismeretes, hogy a nem félmillió forintos víruskeresőket/irtókat egyből megtámadják, és K.O.-val kiütik. Aztán hiába keresgélsz vírus után, már csak dísznek van a víruskeresőd. Pont ez történt velem is, pedig én Norton IS-t használok, ami elvben az egyik legjobb még viszonylag olcsó vírusirtó.
Amit tegyél: (Én ezt tenném) Safe mode-ban indítsd el a géped (bekapcsolod a gépet, és nyomogatod az F8-at, és kiválasztod azt, hogy safe mode. Ott is futtass le víruskeresést, hátha mégis talál valamit. Amúgy meg ments le mindent, és installáld újra a géped. Ha idegesít, akkor sztem ezt csináld.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!