Összetörtem a iphone telefonomat úgy hogy be sem lehet kapcsolni. Nem volt csinálva mostanában biztonsági mentés. hogyan tudom megcsinálni így hogy nem működik a telefon ?
Figyelt kérdés
jún. 1. 14:06
1/5 anonim válasza:
Leginkább sehogy. Esetleg beviszed egy vállalkozó kedvű szervizbe, és átforrasztják a tárhelyet egy másik alaplapra, vagy ha szerencséd van erre nincs is szükség. Biztos nem lesz olcsó.
iCloud egyáltalán nem volt bekapcsolva? Abban azért hátha akad számodra elég adat.
2/5 anonim válasza:
Beviheted egy nagyobb adatmentő céghez, de a mentés drágább lesz mint a telefonod volt új korában. Ez a feledékenység ára..
4/5 anonim válasza:
#1 Nem lehetséges.
#2 Ilyen esetben sajnos a Kürt sem tud segíteni, mivel alapból titkosítva vannak az adatok.
5/5 anonim válasza:
Nem is értem ezeket a kérdéseket!
Nyilvánvaló, hogy sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!