Ez hogyan történhetett és mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Ma reggel arra keltem, hogy van egy instagram értesítésem, miszerint valaki Nagykőrös környékéről belépett az instagram fiókomba. Ezt több szempontból is teljességgel lehetetlennek tartom, ugyanis 1. A világ másik felén nyarolok éppen (ezért keltem 10 perce) 2. A jelszavaim nehéz jelszavak és nem mondom el soha semmilyen körülmények között senkinek, így még egy humoros kedvében lévő haver sem lehetett. Látható változást nem láttam, de valaki könyörgöm világosítson fel hogy mi történt és a jelszóváltoztatáson túl mit tudok tenni! Természetesen ez azonnal megtörtént de rá 10 perce megint bejelentkeztek szintén Nagykőrösről. Másodjára is jelszót változtattam, de azért aggódom2024. máj. 28. 16:23
1/4 anonim válasza:
Nyilvánvalóan pontatlan volt a helymeghatározás... Mit mondtál, a 2fa-t miért nem kapcsoltad be végre?
2/4 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy kémprogram van a telefonodon. A kétfaktoros hitelesítést tényleg illene bekapcsolni!
4/4 anonim válasza:
Kapcsold be a kétfaktoros hitelesítést, és a telefonszámodat is add hozzá.
Ha illetéktelen személy akkor hozzáférni, rákérdez majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!