Milyen jó vírusirtókat ismeretek?
Figyelt kérdés
(ha lehet ingyeneset)2010. okt. 29. 12:34
11/15 anonim válasza:
Egy felmérés szerint Windowsra a Norton Internet Security a legjobb. Én is ezt használom, és eddig bevált. Mindig blokkol minden vírust, automatikusan futtat keresést, és szól, ha talál valamit.
12/15 anonim válasza:
Én zonealarm-ot használok (talán kicsit idegesítő mert mindenre rákérdez, de szerintem ez a legjobb).
Ha zonealarm-ot nem szeretnél, akkor meg szerintem is avast-ot hazsnálj.
14/15 anonim válasza:
Kedves utolsó. Én az vagyok akit lefikáztál. Képzeld, épp most irtott ki a nortonom 3 darab trójait egymás után. (valamilyen rejtélyes ok folytán feltámadt halotti poraiból)
Itt egy link, ami talán meggyőz az avg milyenségéről... és kérlek ezek után ne beszélj butaságokat háttértudás nélkül.
A kérdezőnek is szintén ajánlom figyelmébe a linket, ez egy viszonylag friss vírusíró összehasonlítás, 3 oldal van, mindig alul lehet lapozni.
15/15 anonim válasza:
utolsó vagyok. Amúgy meg jó, hogy válaszoltál a kérdező kérdésére :) grat (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!