Mi a véleményetek a Panda Cloud Antivirus programról?
hát én elég régen használtam már azt és az akkori gépemet eléggé megfogta, én vírusírtó ügyben a nod32-t ajánlom mindenképp, mert az elég naprakész, teljesen ingyenes és legálisan tudod használni (bár ez nem annyira mérvadó :) )
bár anyósom pandát használ neki tetszik és nem panaszkodik rá, remélem tudtam valamit segíteni...
Első: a NOD32 nem ingyenes, bár újságos kóddal azzá tehető.
Kérdező:
Itt, ezen a fórumon találsz kódokat, nézd meg a villogó újságcímet!
Ja, és be kell állítani, például be kell kapcsolni a kiterjesztett heurisztikát.
Én régebben használtam, de csak jobb híján - még nem voltam elég tájékozott, és nem ismertem a job lehetőségeket.
Összességében: fogta a gépet, bűn lassan keresett, és a vírusokat is elég szépen átengedte, szóval a Panda volt a legrosszabb vírusírtó, amivel valaha dolgom volt.
Persze azóta hallottam, hogy jobb, gyorsabb, stb lett, nem kizárt, hogy tényleg voltak komolyabb fejlesztések benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!