Darklight992 kérdése:
Nem telepíthető egy virusirtó sem! Miért van ez?
Figyelt kérdés
A gondom az, hogy nem tudok feltenni egyetlen virusirtot sem, pl Nod32, Microsoft virusírtó , meg hasonlók, se tűzfal se semmi, mindegyik megszakad és kiirja hogy hiba.Volt előttem még régen egy kérdező, ő neki olyan válaszokat adtak hogy válasszon más virusirtót.De nekem semmilyen nem megy fel, itt valamilyen virus lehet a gépembe ami nem engedi a virusirtót fel, próbálkoztam már bootkit-el meg hasonlókkal, egyik sem volt jó.Tudna segíteni valaki?2010. okt. 27. 23:38
1/8 anonim válasza:
ESET online scant le tudod futtatni? Szinte biztos, hogy valami vírus van a gépedben, az valószínű meg fogja találni.
Vagy keress rá a Kaspersky recovery cd-re, az is egy alternatíva lehet (ha komolyabb a gond).
4/8 anonim válasza:
Ezt töltsd le: [link] majd csomagold ki, futtasd le.Nem kell telepíteni, tehát tuti kitakarítja a gépet.(Nekem is volt olyan gondom, hogy nem ment fel egy vírusirtó sem, ez kitakarította az egész gépet, és aznap már vírusirtóval futott ismét a gépem újrainstallálás nélkül:)
5/8 anonim válasza:
Ja és ott olvasd el lent a használati útmutatót.Fontos, hogy csökkentett módban futtasd le!
6/8 anonim válasza:
simán húzd újra a rendszered inkább. ne tökölj vele ennyit.
7/8 anonim válasza:
indítsd a rendszert csökkentett módban hálózattal és úgy próbáld meg telepíteni a vírusirtót aztán szintén csökkentett módban futtasd is . persze előtte frissítsd is.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, a VIPRE rescuet kipróbáltam nem volt jó...az lessz hogy ujra installálom, és köszi szépen mindekinek a tippeket!!! :)
2010. nov. 5. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!