Hogyan lehet az xp-ből megtudni a wifi jelszót?
Figyelt kérdés
Iskolánkban ki van építve a vezeték nélküli internet amit csak minden tanár használhat. :( nah és most az a szitu, hogy osztályfőnökömmel megdumáltam, hogy ő ideadja a laptopját és ha ügyes vagyok enyém a jelszó. :D tippek?2010. okt. 26. 17:03
1/4 anonim válasza:
hmm:D
Hát vannak jelszótörő progik de 1 jó jelszót mire feltörsz az lehet akár 1 hónap is...
Vannak azonban keylogger progik amik lementik a leütött billentyűket.
inkább ezt lenne érdemes kiprobálni szerintem...
csak ha a tanár észreveszi akk buktad...
szóval ezt trükközni kell;)
Ice;)(16/f)
2/4 anonim válasza:
Dobj egy privát e-mailt ott meg dumáljuk.
3/4 anonim válasza:
Nálunk hasonló a helyzet, de azthiszem nem egyértelmű...
Nálunk az iskolai laptopokra az egyszerűség kedvéért megjegyzősre van állítva a jelszó. Noha én tisztában vagyok a jelszóval és nap-mint-nap neten ütöm el az időt, mégis hogyan lehetne ezt a megjegyzett jelszót visszafordítani?
4/4 anonim válasza:
Ha el van mentve a gépben a jelszó, ezzel a programmal ki lehet nyerni. Portable, telepítés nélkül működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!