Colos2 kérdése:
Mi a véleményetek a Wirus Buster virus irtóról?
Figyelt kérdés
Az inviteles internetes elöfizetésemhez jár egy Wirus Buster virusirtó ingyenes használata. Idáig Avastot használtam nem tudom hogy lecseréljem e rá? Kérek ebben tanácsokat? Elöre is köszönöm.2010. okt. 26. 10:55
11/13 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy az Eset simán megnyerte, hanem konkrétan mindet viszi, a többi vírusirtó a nyomába se ér.
12/13 anonim válasza:
Nincsen legjobb víruskereső nem tudom hányszor kell még leírnom. Nem használtam VirusBustert de sokat VirusTotal-ozok. És hát mit mondjak??? Sosem jelzett annyiszor vírust mint az avast. Ha ingyenes de megbízható védelmet akarsz akkor az avast való neked.
13/13 anonim válasza:
Hát a marketingjében valóban semmi nem fogható de az a nagyon jó teljesítmény azért vitatható. De aki elvakult nodos annak mindegy. Én már szinte mindent próbáltam, de a nodról sosem hittem el, hogy komolyan oda tenné magát. A minap az egyik képen amit felügyelek jelzett: Messenger plus Unwanted Program. A TÉVES jelzés azért magáért beszél. Na de mindegy. Az, hogy megvan minden VB díja hát OK, a többi vírusírtó 5-6 évvel ezelött azért nem volt olyan szinten, de azért mára igencsak beérett a piac nagy része úgyhogy a VB mint mondottam tájékoztató jellegű információ. De bővebben av-comparatives.org, mert száz szónak is egy a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!