Lehet olyat, hogy kitiltok egy internetes játékot a gépből? Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Az öcsém éjjel nappal Metin 2-t játszik. Hiába magyarázom neki, hogy tele megy vírusokkal a gép ha azon játszik, sokszor még a vírusirtó se segít. Nincs valami olyan program, amivel...nemtudom...le lehetne tiltani a játékot a gépről.. Mármint úgyértem ,hogy ne tudja visszatenni a gépre, vagy nen induljon el neki ha újra telepíti? Mindig kitörlök egy fontos programot ami kell a játék elindításához, de még nem jött rá, hogy azért nem indul neki másnapra XD Tudtok segíteni valahogy? =/2010. okt. 25. 14:30
1/3 anonim válasza:
Windows XP alatt nem tudom, Kerio tűzfalban van opció, hogy letiltod, hogy egy adott program elinduljon :S Esetleg ha win7-ed van, abban van szülői felügyelet, abban le lehet tiltani programokat.
2/3 anonim válasza:
Ha másként nem, akkor bemész a \WINDOWS\system32\drivers\etc\ könyvtárba, itt találsz egy hosts file-t (kiterjesztés nélkül) megnyitod és a végére beszúrsz két sort:
127.0.0.1 www.metin2.hu
127.0.0.1 metin2.hu
ELmented. Ezek után a metin oldalára nem fog tudni belépni, a játékot letölteni stb. Nem a leg tutibb megoldás, de szerintem beválik.
3/3 anonim válasza:
csinálsz egy másik felhasználót korlátolt jogokkal, pl hogy ne tudjon telepíteni semmit, meg a metin2 böl meg letörölsz 1 fájlt, a jelenlegit pedig le jelszavazod. viszont amit alapbol létrehoz rendszergazda fiókot is lekéne jelszavazni mert az alapból nem jeleneik meg csak ha csökkentett módban indítod, de általában azon nicns jelszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!