Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet a routert leveden...

Hogyan lehet a routert levedeni jelszoval?

Figyelt kérdés
legyszives ha tudjatok lepesrol lepesre irjatok le sok youtubes videot neztem de egyik sem segittet kuldhettek azt is de jobban orulnek ha ti irnatok le ha ez segit XP sp3 OP rendszer van a gepemen a valaszokat elore is koszonom!
2010. okt. 24. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
a routerhez adtak 1 ip címet azt a böngésződbe beírod onnan már szerintem tudnod kell ha tudsz angolul és érted mit ír akkor sikerülni fog
2010. okt. 24. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:
persze hogy ertem amerikai vagyok :) koszonom a valaszt :D
2010. okt. 24. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:

A router menüjében Security/Wireless menüpontot vagy valami hasonlót keress és az AES-WPA2 titkosítást kell megadni.

Ezenkívül érdemes bekapcsolni a MAC szűrést, illetve kikapcsolni a SSID Broadcast-ot.

2010. okt. 25. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:

a mi routerünkben itt látni

[link]

2010. okt. 25. 03:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy segíteni lehessen nem az oprendszer tipusa kell,hanem a routeré :) Így általánosságban:

1. (Kábellal össze kell kötni a gépet és a routert, biztos ami biztos) Beírod a böngésző címsorába (ahol az van,hogy http://) a router ip címét, ez általában [link] (de lehet más is pl: 192.168.0.1 vagy 192.168.1.254 stb.)

2. Bejön a router login oldala, felhasználónevet és jelszót kér, ez általában admin / admin (de lehet más is pl 3play / 3play)

3. Ha ezen túl vagy bent vagy a router beállítási oldalán, bal oldalt lesz a menü (vagy felül), ott lesz egy olyan,hogy wireless, rákatt, keress olyat ezután hogy Security, általában ott már be is tudsz irni egy "key"-t, az lesz a jelszó, ha a security disabled akkor azt állítsd enabled-re és WPA-ra.

4. Save Settings és kész is :)

Remélem segítettem!

2010. okt. 25. 06:09
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom a valaszokat!! :)
2010. okt. 25. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!