Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez micsoda, sürgős, bajban...

Ez micsoda, sürgős, bajban vagyok?

Figyelt kérdés

Kaptam ezt email-en:

Az Ön figyelmébe

Az Ön nevében egy nemrégiben történt ügy miatt keressük meg Önt, amely sürgős választ igényel.

Kérjük, hogy különös figyelmet fordítson a mellékelt dokumentumra,

Az ügy feldolgozásának részeként kérjük, hogy adja meg nekünk a szükséges adatokat,

Az eljárás felgyorsítása érdekében elengedhetetlen az Ön együttműködése.

Tisztelettel

melléje két csatolmányt, hogy én neten szexuális bűnt követtem el, semmi nem igaz ebből, ez kamu?

2024. febr. 18. 15:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt tettem, avastal nem tudom az elég, egész gép ellenőrzést csináltattam, nem talált semmit.

Igazad van amúgy, csak ha az ember ilyet kap, egyből bepánikol, ráadásul én még ilyet sosem kaptam

2024. febr. 18. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:
[link] töltsd le és futtasd nézesd át a gépet.
2024. febr. 18. 16:06
 13/15 A kérdező kommentje:
rendben van, koszi
2024. febr. 18. 16:11
 14/15 anonim ***** válasza:

A levél lényege hogy rád ijeszt és nem gondolkozol csak azt csinálod amit kér. Rengeteg hasonló levelet küldenek szét aztán ha valaki beveszi annak szívás.

Van olyan vírus ami lekódolja a gépeden az összes fájlt és pénzt kér a feloldásért. A másik a fiókjaid belépési adataidra pályázik. Van amelyik a böngésző jelszókezelőiből simán viszi az összes belépési adatodat.

2024. febr. 18. 16:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak a szokásos csalás, milliószámra küldik ezeket.

Töröld nyugodtan, ne foglalkozz vele.

2024. febr. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!