Akkor is feltorheti egy oldal a Microsoft fiókom, ha nem léptem be és nem adtam meg e-mail címet?
Mit tudok ilyenkor csinálni?
A Microsoft fiókba nem tudok belépni megvaltoztatni a jelszót
Nem emlékszem a Microsoft fiók jelszavára mert egyszer létrehoztam és azóta nem nagyon használtam.
Rámentem hogy elfelejtett jelszó, de azt írja nem győzködtek meg róla hogy én akarok belépni
Közben kiderült hogy én nem azt a Microsoft fiókot használom a gépemen amit feltörtek. Azóta megváltoztattam a jelszót de a fiók zárolva van ezért hagyom.
A fiókhoz tartozó e-mail címhez tartozó jelszót is megváltoztattam.
Amelyik fiókot használod be van kapcsolva a kétfaktoros hitelesítés? Azok helyreállítási kódja le van töltve ha telefonod elveszne? Másodlagos emailcím megadva? Erős jelszó amit máshol nem használsz?
Egy személyes fióknál (Microsoft,Google) ez a minimum és akkor nem lopják el. Fiókot nem törnek fel mert nem lehet. A gyenge jelszavak,ugyanaz a jelszó több fiókban, kétfaktoros hitelesítés hánya ezek a gyenge pontok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!