Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudnám kiiktatni a...

Hogyan tudnám kiiktatni a Windows Rendszerbiztonságot?

Figyelt kérdés
A probléma a következő: Egyszer gondolt egyet a gépem, és ha valamit megszeretnék nyitni mint pl: Daemon tools-ot ,akkor nekem bejön egy kis ablak,hogy "internebiztonsági beállítások megakadályozták legalább 1 fájl megnyitását" Win7-et használok és egyszerűen ezzen nem tudok mit kezdeni...Utánna néztem több fórumon,hogy ezt a Windows rendszerbiztonságot hogyan lehetne kiíktatni,de amit leírtak nem vált be (Csoportházirendbe próbálkoztam,de meg sem jelent e hiba miatt) ha valakinek valami ötlete van,nagyon szívesen meghallgatom
2010. okt. 24. 10:20
 1/1 anonim ***** válasza:
tölts le egy Windows 7 Toolkit-et és ott kattints arra hogy: Turn Off UAC...Security Center-t is letilthatod..(ennek módjára keress rá google-ben)
2010. okt. 25. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!