Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Most mit csináljak? (Kérdésed...

Most mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Tesóm csinált két profilt.Egy enyém és az övé.Csak az a gond, hogy ő a rendszergazda és letiltott nekem minden telepítést és alig tudok valamit csinálni.Hogy tudnám feltörni?Már próbálkoztam de nem sikerült.
2010. okt. 24. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha xp-d van akkor könnyedén megteheted, a jelszavát is megváltoztathatod...

[link]

2010. okt. 24. 09:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen ezt ismerem.Csak az a gond, hogy ha én beirom futtatás-cmd- net user csak az enyémet irja ki.
2010. okt. 24. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlenül tiltotta le a telepítést a rendszergazda, hanem lehet, hogy pont a te érdekedben - vagyis, hogy ne engedj fel minden vírust a gépre. Itt is gyakran szokák ezt tanácsolni, mivel a gépet így lehet a legegyszerűbben megvédeni a vírusoktól.

Egyébként pedig xp felötrésére a legegyszerűbb mód a hátsó ajtó: ha figyelmetlen volt a rendszegazda, akkor csökkentett mdban a rendszergazda nevű fiókba simán be tudsz lépni, onnét pedig az első válaszoló által leírtak működnek.

Ha az a fiók le van jelszavazva, akkor hiren's boot cd vagy ophcrack, gugli megtalálja, miről beszélek.

2010. okt. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!