Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan törik fel a bonyolult...

Hogyan törik fel a bonyolult jelszavakat? Ha valami programmal azt nem érzékeli a rendszer? 40 karaktert mennyi ideig tart? Vagy fel se törik csak van valami olyan kód mint a tolvajkulcs ami mindent nyit?

Figyelt kérdés

2024. jan. 27. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

#10.A figyelés itt annyiban nyilvánul meg, hogy beállítás erős jelszavakat és ha az emailre jön valami értesítés, hogy valahonnan bejelentkezik valaki akkor jelszavat érdemes változtatni.

+ Minden oldalán más jelszó.

Szerintem ezt kéne oktatni manapság suliban, mint a többi általános műveltséget. Elvégre most már mindenki mobilon bankol és közösségi médiát használ és veszélyesebb az egész, mint azt gondolnák.

2024. jan. 27. 14:57
 12/21 A kérdező kommentje:

8-as! Nem gondolja ezért nem fizet az említett dolgokra vagy spórol. A profi úgyis bejut aki meg nem az úgy sem.

Hálózati forgalom lekövetése(ha sikerül oda irányítani a célfelhasználót ahol nincs titkosítás a végpontok között).

Valahogy oda kell irányítani, biztos nem kéri meg rá, hogy lécci lécci😉. Bár linket küldhet vagy valami mást, az valószínübb. Mert sokszor szájba rágják ezért ezzel már óvatosabbak a laikusok. Kivéve aki tudja, hogy fertőzött a gép, akkor ez mindegy, ahogy sz is mit csinálok rajta.Gyári beállítás is mindegy. Ha jelent valamit amit kétlek (zombi gépen) akkor is visszállítja, gondolom. Persze lehet visdza se állítódik csak én látom. Mint az igen nem gomb. Ha egyiket se nyomom, becsukom az ablakot is, akkor is az a legvalószínübb, hogy ganz egal🤔

2024. jan. 27. 15:01
 13/21 A kérdező kommentje:

10-es! Ha valaki vállalkozást akar kell ügyfélkapu. Képzelem erre is hogy rá lehet faragni. Annyi pénze nincs az embernek hogy naponta megnézesse hozzáértővel, hogy minden ok!

Persze ha eltünteti a nyomokat, olvastam hogy ez az utolsó lépésük akkor meg ki tudja hogy gyanúsnak találja-e? Én ezt nem tudom megítélni. De hogy sokba kerül az biztos. Mint az autószerelő? Honnét tudjam hogy kicserélte-e a gyertyát és még sorolhatnám. Sehonnan csak fizetek vagy megyek busszal. De internet nélkül a mai világban nonszensz.

2024. jan. 27. 15:08
 14/21 A kérdező kommentje:
10-es!Eddig eljutottam. Ahogy 40 karakteres jelszóig is. Nem fiókba megy hanem eszközbe ahogy írtátok korábban. Ha szavazni lehetne hány %-nak gyanús a gépe még az 5%-ot sem étné el! Az a cél hogy ne tűnjön fel. Nem követ el ilyen hibát, hogy más eszközözzel léo be (be se lép),azt a hülye is el tudja olvasni magyarul, hogy beléptek. Azért annyi megy a többségnek...
2024. jan. 27. 15:16
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

"A profi úgyis bejut"

Ezzel a hozzáállással már el is vesztetted a csatát.. 🙃

2024. jan. 27. 15:25
 16/21 A kérdező kommentje:
15-ös.A profi az profi. A tudása nem veszik el. Ha utolérném is évek telnének el.
2024. jan. 27. 15:33
 17/21 anonim ***** válasza:
42%
A profi az profi. Kalapáccsal töri fel a jelszavakat. 🙄
2024. jan. 27. 17:36
 18/21 A kérdező kommentje:
17-es!Olyan mint a hasfelmetszó Jack csak telefonfelmetsző.Az is érdekes hogyan találja meg a fiókot, ha azt töri. Facebookot evidens +név alapú emailt az már csak lehetséges, minél ritkább név annál könnyebben megtalálható. De mondjuk tucatneveknél plusz számokkal tarkítva nem valószínű hogy több ezer db-ot feltör. Nyílván máshogy keres. Pl. azt értem, hogy vki megadja neki vagy olyan oldalon amit lát. De a fejembe csak nem lát. Úgysincs ott semmi🤣🤣🤣, pláne nem fiókok...
2024. jan. 27. 19:21
 19/21 A kérdező kommentje:

8 Hálózati forgalom lekövetése(ha sikerül oda irányítani a célfelhasználót ahol nincs titkosítás a végpontok között.

Hogy a fenébe irányítod oda, ha még nincs meghackelve, akkor még nem tudod irányítani csak utána, nem?

Komolyan kérdezem. Nem linket küldesz, gondolom, az gyanús lenne még nekem is!!!

2024. febr. 16. 15:01
 20/21 A kérdező kommentje:
Nincs válasz, miii???
2024. febr. 17. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!