Nem tudom mitévő legyek?
Avast-ot használok immár egy éve, ami kezdett lejárni:A kék fejövő lapocska irta katt rá.Ezt kaptam, ahonnan a "Free Antivirus".t választottam.Ez itt az alábbi
Ezt a szintén feljövő lapocskát kapta.
Kb két hét után pedig ezt:
Itt tartok most.
Mi a teendőm, hogy ujból egy évig az avastot tujam használi?És a fentiek mire figyelmeztetnek?
A szives válaszaitokat előre is köszömöm.
Kattints rá a detail-ra, ott gondolom felajánlja, hogy megújítsd a licence-d mégegy évre.
(az előtte lévő kép pedig csak azt írja, hogy frissítette a vírusadatbázist)
Szerintem regisztrálnod kéne a programon belül.
Én hónapok óta az avast! 5.0 Free Antivirus-t használom, ingyen. Regisztrálnom kellett.
Töltsd le a programhoz a magyar nyelvet - alapból magyarul kellett volna telepíteni - és utána regisztrálj.
A zöld ablak pedig akkor ugrik fel, mikor frissítette az adatbázisát.
Amint tudok, töltök fel képeke, és küldöm egy másik válaszban.
Utolsó: én pont azt mutattam meg neki, hogy hol telepítheti a magyar verziót a már meglevő programára, illetve hogyan tudja elérni a regisztrációt a progin belül.
Az utolsó három linkem jó, azt hiszem, de meg kell próbálni.
Megtisztelő szives válaszaitokat köszönöm.(Mennyivel kellemesebb az ilen válaszokat olvasni, mint az érdemi válaszok nélküli kioktatókat.
Még a 16:58 előtt a következőt csináltam.
A 23:07 javaslatára, amikor felugrott a bordó lap katt a DATAIL-ra.Kaptam egy ürlapot.
Ezt:
Itt az 1,2,3,4.jelüeket kitöltöttem.(A 4-nél találomra)
A többit változatlanul hagytam, mert a lefutó lehetőségeket nem értettem, majd katt. a "Register..."-re
Jött a következő ürlap.
Ime:
Itt feltünt egy jövő évi dátum.
Az alsó (zöld) sorra katt. és az alábbi táblácskát kaptam.
Várom tanácsaitokat!
Jó ez igy? Vagy keressem meg a képeken küldötteket, illetve a 16:58-at töltsem le?
Ebben az wesetben gondolom az angol nyelvüt le kell törölni.
Kezdő lévén a korábbi avast-ot egy ismerősöm tette a gépre, ami most már leját.Ezért is fordultam hozzátok segitségért, amit ismételten köszönök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!