Hp LaserJet Pro M102w nyomtatóba hogy szuperál az utántöltött patron?
Nem cseréltem még benne.
Az eredeti ára 5x annyi mint az utántöltött, kíváncsi lennék mi a különbség?
Nyomtatásban van látszik különbség vagy az utántöltött nem annyira jó a nyomtatónak ? vagy kevesebbet is tud nyomtatni?
Én tanuláshoz szoktam vele tételeket, beadandót, feladatokat, jegyzeteket nyomtatni nem napi szinten .
Nekem igaz Xerox van, a gyári kb 500 oldal után kifogyott. Azóta a negyediket használom után gyártottból. Chippes a nyomtató nem rinyál és 1500 oldalt bír ki, csak a kimerült toner (ekkor nyervog, hogy rendeljek bele újat) kezd halványulni a nyomat.
Innen szoktam rendelni:
Köszönöm szépen
Én egy nyomtatós boltban kérdeztem meg és ott is azt mondták hogy 1500 oldalt tud nyomtatni az utántöltő
Én nem vettem észre különbséget szerintem használj nyugodtan utángyártottat, 2 utángyártott tonerrel konkrétan megspórolod egy zsír új nyomtató árát. 😉
Nekem is 25-30.000Ft helyett talán 3500FT darabja simán megérte már most (45.000Ft volt a nyomtató)
Lézernyomtatóba toner van nem patron.
Ez abszolút gyártófüggő, de általában nem szokott gond lenni az utángyártott tonerekkel. Azt is megcsinálhatod, hogy az ürwes gyári tonertelviszed egy ezzel foglakozó céghez (ha van ilyen a környékeden) hogy töltsék meg. Elvégre is a gyári toner alkarészei, nem csak egy lefutást bírniak ki.
Ami még gond lehet, hogy felismeri a nyotató, hogy nem gyári tonert akarsz használni. De ez általában főleg tintasugarasoknál probléma.
Tonert akartam írni igen.
Nekem valamiért a patron van a fejemben mindig , de tudom h toner csak nem az jön a számra.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!