Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Win 10-en egy pillanatra...

Win 10-en egy pillanatra felvillan egy kis ablak, mi lehet?

Figyelt kérdés
Álltalában mindig más időpontban villan fel egy pillanatra és akkor mindegy hogy miben vagyok kilép(ledob az asztalra). Már kerestem a neten, amit találtam hogy valaminek a frissítése lehet, de nem tudtam meg hogy minek. Tudnátok segíteni hogy mi lehet ez és hogy lehet letiltani vagy kikapcsolni?

2023. dec. 6. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Elsőként azt tanácsolnám, hogy nézz körül az automatikusan induló programok között a Feladatkezelőben. Arra figyelj, hogy ha nem vagy rendszergazda a gépen, akkor bizonyos programok nem fognak itt megjelenni. Ebben az esetben ellenőrizni kell ezt a saját profilodban és egy rendszergazdai profilban is. Amire nincs feltétlenül szükség, azt tiltsd le és remélhetőleg így a hibajelenség is megszűnik.
2023. dec. 6. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Én már nem cicózok..., ha valami nagyon gyanús újra húzom. Igaz van egy alap windows-ról egy képfájlom (ghost.adi), azt töltöm vissza. Néha frissítések után csinálok új mentést szintén szűzen, így mindig van aktuális tiszta rendszerről képfájlom.

Aomei programot használom. Régebben futtattam ezt-azt, van hogy fél nap is ráment. Ez meg van 15 perc alatt.

2023. dec. 6. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezek a Felugró ablakok enyhén szólva veszélyesek. Minden böngészőben le lehet tiltani!
2023. dec. 8. 22:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem a böngészőben jön fel hanem a gépen, különböző időközönként! Olyan mint a windows keresőbe beírod a cmd-t és amibe bekell írni a parancssort.
2023. dec. 22. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Még mindig felugrik egy pillanatra de mostmár van egy időpont 14óra 24 perckor csinálja minden nap.
nov. 6. 09:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Indítsd el a Feladatütemezőt és nézd meg, nincs-e beállítva valaminek a futása erre az időpontra.
nov. 6. 10:02
 7/10 A kérdező kommentje:
A feladatkezelőre gondolsz ugye? Azon belül segítenél hogy nézzem meg?
nov. 6. 13:00
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocs megtaláltam (és igen Feladatütemezöben) A Ccleaner volt beállítva arra az időpontra, átállítottam csak bejelentkezésre. Most várok mi lesz, ha sikerült írok.
nov. 6. 13:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Ugy látszik sikerült, nem volt bevillanó kép. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget!
nov. 6. 14:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
nov. 6. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!