Miért csinálja ezt a Facebook és Messenger ?
Kicsit hosszú lesz az írásom ,mert eléggé sokminden történt pár fiókommal!
Egyszer jött Google e-mail ,hogy fiókomban gyanús alkalmazást tartalmazó eszközt észleltek.Nem telt el pár nap és zárolták is.Utána töröltem is fiókot.Igazából kicsit zavart a dolog, mert előtte/közben/utána érdekes dolgokat csinált/csinál a Facebook/Messenger fiókok.
Facebook:
Megváltoztattam jelszavamat.Egyből jött az értesítő ,hogy egy ismeretlen eszköz nemrégiben megpróbált hozzáférni fiókomhoz.Ezt eljátszotta minden jelszó változtatás után.Csináltam másik e-mail címet és átírtam arra fiók hozzáférésemet.Aztán jött a következő problémám.Bármilyen szöveget írtam be a jelszó megadásnál,simán beengedett a Facebookom.
Volt olyan ,hogy jött az értesítő ,megváltozott a telefonszámom?
És így tovább …..
Messenger :
Folyamatosan ahányszor megnyitottam (nem beléptem)a messengeremet mindig megkérdezte ,hogy folytatás mint X Y.Bejelentkezés mint X Y.
Mint X Y szeretnéd folytatni ….
Üzeneteidet megtekintéséhez jelentkezz be.Mintha ki jelentkeztem volna a messengervől.Aztán ha megnyitottam,ott volt a profilképem……Minden megnyitásnál voltak ilyenek.Bejelenkezett eszközöknél nem látni semmit .Bejelentkezési adatok mentése teljesen üres.A saját telefonomat sem látom.Csinál olyat is Messenger,hogy megnézek egy üzenetet ,azt újból elküldi egy kis idő elteltével.
És ezeket tudnám még folytatni pár dologgal ,amiket tapasztalok de remélem ennyi elég .Nem szerettem volna ennyire hosszasan írni ,de úgy érzem valami nem stimmel a fent említett fiókjaimmal!
A leírtak alapján ki/mit mond és kinek mi a véleménye ? Tudomásom szerint senki nem lép be a fiókomba és csak telefonon használom Facebookot és a messengert.
Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm !
Ezt már nem lehet kibogozni. Biztos, hogy user error (nem olvastad el, nem értetted meg, nem nyomtál rá, amire kellett volna, vagy rányomtál valamire, amire nem kellett volna), mert nem pécéznek ki a hibák egy bizonyos személyt.
Szerintem töröld az alkalmazást a telefonodról, böngészőben töröld a Facebook és Messenger sütijeit, és kezdd elölről (a belépést, ne regisztrálj újat). És ezután olvass el mindent, értelmezd, amit kérdez, megfontoltan válassz opciókat.
Ha ezt teszed, minden jól fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!