Mi lett a maganelet.hu oldallal?
Még anno találtam rá a maganelet.hu-ra, ami IT biztonsággal, adatvédelemmel foglalkozott és szerintem egy nagyon jó tudásbázis volt.
Épp ma néztem volna meg valami miatt és látom, hogy nincs. Egy építészettel foglalkozó cég oldala fogad a domainen... (amit a böngészőm nem tart biztonságosnak XD)
#1 Ezt kell nézni, [link]
Akik végig dolgoztak a projekten (Amit linkeltél) külön odalt csináltak, mert a főadmin lefosta az egészet és hónapokra eltűnt folyamatosan.
#2: A maganelet.hu archív oldalán:
a #1-es hozzászólásban megadott oldal van forrásként feltüntetve.
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek (?) a válaszát, örülök, hogy van elérhető változata. Köszönöm, hogy leírtátok az eredeti (.io címet) és köszönöm, hogy a továbbfejlesztett oldal linkjét is megosztottátok!
Legyen szép napotok!
"Hardening & Tweaking: The default settings of Firefox are not the best choice to be a privacy respecting browser. Use Firefox Profilemaker [ [link] ] to adjust the settings. An alternative is to download the hardened Arkenfox's user.js - Place this in your Firefox's user.js [ [link] ] directory and it will fix everything for you. You can also do it manually. [ [link] ]"
illetve:
Egyáltalán nem haragszom! :) Örülök, hogy bővültem egy ilyen tudással is!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!