Letöltésnél sokszor 96-99%-nál meg áll az adot cucc és olyankor a nod a cput 100%-on tartja és van,hogy böngésző is lefagy.Ez utóbbi nem mindig..
Ilyenkor gondolom az ESS ellenőrzi.. Nem megoldható,hogy ezt a részt valahogy kikapcsolni,vagy beállítani valahogy?
2010. okt. 17. 15:53
1/10 anonim válasza:
Szerintem? Szerintem Kasperksy AV 2011, ZoneAlarm-al.
2010. okt. 17. 19:40
2/10 A kérdező kommentje:
Használd,egs :)
2010. okt. 17. 19:47
3/10 anonim válasza:
Ez beállítás kérdése, a programokat engedélyezni kell a tűzfalán. (Tűzfal interaktívra állítva, Szabályok és zónák, itt új (Kommunikáció engedélyezése ennél: Mozilla Firefox\firefox.exe. Kifelé, Engedélyezés, Naplózás, UDP/TCP,másik oldalon pedig C:/Program Files-ból bemásolni. Aztán OK. Aztán tűzfal visszaállítása Automatikus szűrésre. A Beállításokat is nézd át. Nézd meg a honlapon, van ott telepítési útmutató. [link]
2010. okt. 17. 21:26
4/10 anonim válasza:
ESS: nálam mindent ellenőriz, gyakorlatilag átvette a hatalmat, de ez nem baj (tűzfal, vírus- és kémprogram irtás, email-szűrés). Mivel teljeskörű a védelem, jelzi a letöltés után a Windows frissitéseket is. Ezért pl. a levelezőben nem lehet csak úgy mellékletet feltölteni, előbb megáll, mert ellenőrzést tart. Ki kell várni azt a néhány másodpercet. Mozilla Addonsokkal van gond?
2010. okt. 17. 21:31
5/10 A kérdező kommentje:
Azokkal nem,nem mintha használnék olyasmiket..
Csupán fáj letöltésnél ha olyanja van megáll 96-99%nál és ilyenkor a nod 100%on húzza a procit jó pár másodpercig,vagy percig is akár.. Képes lefagyasztani így a böngészőt.. Azt vagy lejön adott fájl,vagy zárhatom be a böngészőt,mert már engem idegesít..
És nem egyedi,most is olvastam másnak is volt,van ez..
2010. okt. 17. 23:55
6/10 anonim válasza:
Érdekes, nekem még soha nem csinált ilyet, másfél éve fent van a gépemen. Bármit töltök le pl. a Firefox-szal, akkor letölti, rövid időre megáll, azt végigfut a víruskeresés és már ott is van a fájl az Asztalon. Próbáld meg úgy beállítani a böngésződet, hogy ne Letöltés mappába mentsen, hanem az Asztalra. Firefox-ban: Eszközök/Beállítások/Általános Fájlok mentése(ESET nem szereti, ha net alatt nyitva van pl. a Dokumentumok valamelyik mappája. Ha email mellékletet töltök fel (mindegy, hogy kép vagy szöveges), azt is ki szoktam tenni az Asztalra).
2010. okt. 18. 15:17
7/10 anonim válasza:
ESET-NOD szeszélyei: nem engedi a fájlvédelem miatt csak úgy megnyitni vagy bemásolni a fájlokat, ha fent vagyok a neten. Ugyanez van a letöltéseknél is. Asztalra kell menteni vagy feltölteni.
2010. okt. 18. 15:21
8/10 A kérdező kommentje:
Asztalra tölti le mindig nekem...De szerintem,sőt biztos,csak nem vetted észre,hogy olyankor a nod 100-al fut neked is pár másodpercig.. Többnyire valószínű. Fagyasztás meg nem mindig van..
Én is csak laptopnál lettem figyelmes rá,asztalin nem.De ha megnéztem feladatkezelőbe,akkor láttam.
Nah de már mindegy,lecseréltem inkább én is :)
Köszi a válaszokat..
2010. okt. 18. 17:01
9/10 anonim válasza:
Ha nem eredeti licenszes, akkor azért történt ez. Nekem eredeti ESS van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!