Onedriveról való másolatot jelzi valahogyan nekem a laptop?
Sziasztok!
Ma segítséget kértem a szomszéd sráctól, hogy végezze el a víruskeresőm frissítését a laptopon. Viszont láttam a legutóbbi fájloknál, hogy megnyitotta a onedriveom. Nincs rajta semmi intim, meg titok, de azért mégis személyes képek. Ha készített volna valami másolatot saját pendrive-ra azt jelezné nekem a telefonom, vagy a laptop? (Elvileg össze vannak szinkronizálva) Vagy vissza lehet nézni valahogy? Van valami előzménye mint a böngészőknél?
Köszönöm szépen a segítséget!
32N
Nem jelezné.
A onedrive online felületén (onedrive.live.com, bal sávban "előzmények") van előzmények lap, de ott is szerintem csak a létrehozott vagy módosított fájlok vannak - mint szinkronizálási előzmények. A megnyitott mappák vagy letöltött fájlok nem.
Windows fájlelőzmények: nyiss meg egy mappát, és bal felül lesz egy "gyors elérés" mappa, arra kattintva bejön az előzmény, 20 legutóbb megnyitott fájl. De ha fogta és kimásolta az egész mappát magának, nem fog kiderülni.
Ha nem töltött el sok időt a gép előtt, valószínűleg nem lett volna ideje bármit is csinálni vagy kutatni. Nem is kell egyből a legrosszabbat feltételezni, vagy ha tartasz bármitől akkor ne hagyd felügyelet nélkül, és nézd mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!