Telepíthet fel valaki kém programot az iPhone-ra?
Egyik ismerősöm az állítja, hogy kém programot telepített fel a telefonomra. Azt mondja, hogy én ezt a programot nem látom, de ő igen és mindent lát, amit írok messengeren és, hogy hol vagyok. Még azt is mondta, hogy bele tudna írni a messenger üzeneteimbe.
A telefonomban nem látok semmilyen furcsaságot, akksi nem merül le.
Szerintetek csak blöfföl?
Ki vagy te? Miért kellene téged lehallgatni? Kikről és mit tudsz amit érdemes megtudnia másnak? Ha csak egy sima átlag senki vagy, akkor nincs értelme megfigyelni téged.
Kicsoda a haverod? Hol dolgozik? Miért akar téged lehallgatni, megfigyelni? Ha megtud tőled, rólad valamit az neki miért jó? Miért éri meg neki hogy téged megfigyeljen?
Csak azért kérdem, mert lehet iPhonera is tenni kémprogramokat, de azt nem Senki Sanyika, meg Nagypofájú Nándorka fogja feltenni.
Ha csak sima kisiskolások vagytok, vagy gyári munkások, akkor csak szivatott. Ha be is tud írni a messengeredbe, akkor sem az iPhone-t törte fel, hanem a messenger jelszavadar adtad ki valahogyan.
Ezt marha egyszerű lecsekkolni. Írsz valamit messengeren valakinek és megmondod az ismerősnek, hogy nézze meg, mit írtál.
Egyébként csak blöfföl.
Kérdeztem tőle, hogy akkor mit beszéltem XY-al mondja el, de az volt rá a válasza, hogy nem akarom én azt tudni. Én is úgy gondolom, hogy csak a szája nagy és blöfföl. Mert abszolút nem ért a számítástechnikai dolgokhoz. Én segítek neki nagyon sok mindenben, ha be kell állítani a telefonját. Még egy pizzát se tud rendelni az internetről.
Amúgy egy senki vagyok a nagyvilágban :)
Akkor csak a pofáját jártatta.
Megoldás: ne segíts neki és mindjárt meg fog változni a hozzáállása! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!