Avast 5 Free + Spybot + windows xp tűzfal az jó párosítás?
Nem.
A Windows XP tűzfala gyenge.
A Spybot-nál szerény véleményem szerint jobb a Malwarebytes' Anti-Malware free, időnként frissítve és futtatva.
Az avast! ratyi, de végül is használhatod, ha szeretnéd.
NOD32 újságos kóddal pedig. Nem tudom, miért zárod ki.
COMODO AV, van benne tűzfal is, az internet security-ben. Ingyenes.
Microsoft Security Essentials legális Windows-ra, ingyenes.
AVG Free Edition 2011 (V10).
Kaspersky, ha hajlandó vagy megvenni, és nem crack-eled.
Nem NOD32-t használok, hanem avast!-ot. Túlságosan megszoktam már, és reménykedem, hogy nem nálam enged át valamit, illetve nem nálam jönnek ki a legnagyobb gubjai. Reménykedem, hogy a szerencsések táborába fogok tartozni. ;)
1. Eredeti NOD32 volt az?
2. Alapbeállításokon? Úgy ratyi, annyira, mint pl. az avast!. A NOD-ot be kell állítani.
3. A NOD32 naponta 3-4-szer frissít adatbázist. Járj utána!
4. Az avast! után mit szoktál futtatni? Malwarebytes' Anti-Malware? Spware Terminator? Más?
A win tűzfala semmit sem ér. Kapcsold ki, és tegyél fel Comodot (ingyenes, és az egyik legjobb). A spybot pedig nem felesleges, mivel a vírusírtó kémprogikat nem találja meg, bár én Ad-Awaret használok, ez többet fog meg átlagban, mint Avast.
Maga az Avast sem ér sokat (tűzfal + anti spyware-em többet fog), de ártani sem árt, ha van, jobb ingyenes meg nincs. MBAM-t tegyél fel, és futtasd időnként.
Eredeti ESS-el évek óta nem volt gondom,gondunk.. Nem tört verziókat,és ilyen égből pottyant neten található kódokkal kell használni és akkor nem lesz gond se.
Ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!