Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SOS SEGITSÈG Mit tegyek...

SOS SEGITSÈG Mit tegyek ah nem tudok belépni az admin felhaszáloval csak egy simával mert annak nem tudom a jelszavát? Viszont a flash playert csak adminal tudomtelepíteni fontoslenne mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagy fontoslenne feltennem az adobe flash player10-etde nem tudommert csak adminiszträtori joggal megy mit tegyekez télleg SOS
2010. okt. 16. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy az admin az pont arra van, ha bármi gond lenne a többi fiókkal, az admin fiók a végleges magoldás, ha annak a jelszavát nem tudod, akkor én úgy gondolom hogy ennyi volt, újra kell rakni a gépet :/
2010. okt. 16. 00:36
 2/7 aulac ***** válasza:

EBCD – Emergency Boot CD

Ezt töltsd le, írd ki egy cd-re és utána erről bootolj

10 másodperc alatt törölheted a jelszót.

(egyszerű a használata lépésről lépésre vezet xp-nél 3 lépés kb.)

2010. okt. 16. 09:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Eltudnád zemegyar´zni hogy hogyan kell ezt? mert én egy kukkot nemértek belöle:S Mit kellkiírnom a cd -re?

ès ha azmegvan mit tegyek?letöltöttemmár a progit felisinstaláltam....

2010. okt. 16. 17:16
 4/7 aulac ***** válasza:

A letöltött programot egy író programmal kell egy CD-re felírni.

Ha a következők Neked kínaiul lennének, akkor inkább kérjél meg egy hozzáértőt a segítségre.

Tehát: A BIOS-t át kell állítani, hogy ne a vincseszterről, hanem CD-ről induljon.

Ha elindult a (live)CD, akkor az ott megjelenő utasításokat értelemszerűen követve végre lehet hajtani az általad kért módosításokat.

2010. okt. 16. 17:45
 5/7 A kérdező kommentje:
mi az a bios?
2010. okt. 16. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Vagyis inkább hogy tudom átállitani erre ezt a biost?
2010. okt. 16. 18:20
 7/7 aulac ***** válasza:

Na ezért írtam azt, hogy kérjél szakértő segítséget.

Ha azt sem tudod mi az, hogy akarsz admin jogú password törlést.

Egyébként: A BIOS az angol Basic Input / Output System kifejezés rövidítése, ami magyarul alapvető bemeneti / kimeneti rendszert jelent, és a számítógép szoftveres és hardveres része közötti interfész megvalósítására szolgál. Előhívni pedig a számítógép indulásakor általában egy billentyű (DEL), vagy más lenyomásával lehet. Átállítása hozzá nem értőknek nem ajánlatos, mert angol(szakszavak) jelennek meg benne többnyire rövidíteve és átállítása esetleg a gép nemindulását idézheti elő.

Kérjél meg egy hozzáértőt a beállításához.

2010. okt. 16. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!