SOS SEGITSÈG Mit tegyek ah nem tudok belépni az admin felhaszáloval csak egy simával mert annak nem tudom a jelszavát? Viszont a flash playert csak adminal tudomtelepíteni fontoslenne mit tegyek?
EBCD – Emergency Boot CD
Ezt töltsd le, írd ki egy cd-re és utána erről bootolj
10 másodperc alatt törölheted a jelszót.
(egyszerű a használata lépésről lépésre vezet xp-nél 3 lépés kb.)
Eltudnád zemegyar´zni hogy hogyan kell ezt? mert én egy kukkot nemértek belöle:S Mit kellkiírnom a cd -re?
ès ha azmegvan mit tegyek?letöltöttemmár a progit felisinstaláltam....
A letöltött programot egy író programmal kell egy CD-re felírni.
Ha a következők Neked kínaiul lennének, akkor inkább kérjél meg egy hozzáértőt a segítségre.
Tehát: A BIOS-t át kell állítani, hogy ne a vincseszterről, hanem CD-ről induljon.
Ha elindult a (live)CD, akkor az ott megjelenő utasításokat értelemszerűen követve végre lehet hajtani az általad kért módosításokat.
Na ezért írtam azt, hogy kérjél szakértő segítséget.
Ha azt sem tudod mi az, hogy akarsz admin jogú password törlést.
Egyébként: A BIOS az angol Basic Input / Output System kifejezés rövidítése, ami magyarul alapvető bemeneti / kimeneti rendszert jelent, és a számítógép szoftveres és hardveres része közötti interfész megvalósítására szolgál. Előhívni pedig a számítógép indulásakor általában egy billentyű (DEL), vagy más lenyomásával lehet. Átállítása hozzá nem értőknek nem ajánlatos, mert angol(szakszavak) jelennek meg benne többnyire rövidíteve és átállítása esetleg a gép nemindulását idézheti elő.
Kérjél meg egy hozzáértőt a beállításához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!