Van egy elég drága laptopom (ASUS TUF) upradelve is van, sokat utazom vele. Hogyan tudok GPS nyomkövetést, vagy valamiféle nyomkövetést beállítani rá, ha ellopnák mondjuk egy szálláshelyen, vagy bárhol? Jelenleg ha elviszik akkor ennyi volt. Védhető?
"nem tudom vele visszakövetni csak apple eszközzel nem jól gondolom?"
Rosszul gondolod. Az Airtag-et követő alkalmazás elérhető Androidra is.
"Nem tudom már arra is gondoltam, hogy veszek egy régebbi iphone-t és odaadom édesanyámnak neki úgy sincs. És akkor azzal le tudom követni a laptopomat elvileg. Nem? "
Felesleges.
Mondj már egy ilyen alkalmazást, amit linkeltek az előző oldalon (az utolsó link) például a visszajelzések alapján nem is működik. Nevezd meg konkrétan hogy miről beszélsz.
Lehet, hogy látja az airtaget 5 méterre. De nem fog hozzáférni az apple valódi felhő hálózatához, ehhez szerintem iphone kell. Ennyi.
"Mondj már egy ilyen alkalmazást, amit linkeltek az előző oldalon (az utolsó link) például a visszajelzések alapján nem is működik. "
Az Airtag(-kompatibilis) eszközök keresésére van webes alkalmazás is:
az elérhető bármilyen eszközről.
"De nem fog hozzáférni az apple valódi felhő hálózatához, ehhez szerintem iphone kell. Ennyi."
Akkor meg ott vannak a #3-as hozzászólásban említett alternatívák. A lehetőségek adottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!