Mi lehet a jelszó?
Megváltoztattam a jelszavam és elfelejtettem. VeraCrypt jelszó, tehát jelszó emlékeztető meg ilyenek nincsenek. CloudGPU-val és egy RTX4090-el próbálkozok (hashcat). Nyilván konkrét jelszavakat nem fogok ide kiírni, de a formátumot megoszthatom.
Az eredeti jelszó ilyen formátumú volt: [Számlaszám]
Az új jelszót bonyolultabbra változtattam erre emlékszem. Valami ilyesmire.
[Számlaszám] + [Jelszó] + [9898] + [Space] + [Ugyanaz a jelszó] + [9898]
Csináltam egy jelszó listát az összes lehetséges jelszó kombinációval de nem működik. Van négy öt jelszó amit szoktam használni, ezeket itertool al és egy python scripttel összeállítottam. De sajnos semmi. Szóval a struktúrával lehet a gond, vagy fogalmam nincs.
Adnátok egy két ötletet, ez alapján hogy mi lehetett? Tök mindegy csak írjatok valamit hát ha eltaláljátok. Akinek véletlenül eltalálná és sikerül visszaállítanom utalok 50 000 forintot. Vicc nélkül.
Ezeket már próbáltam:
[Számlaszám] + [Jelszó] + [9898]
[Számlaszám] + [Jelszó] + [9898] + [Ugyanaz a jelszó] + [9898]
[Számlaszám] + [Space] + [Jelszó] + [9898] + [Space] + [Ugyanaz a jelszó] + [9898]
[Számlaszám]
[Jelszó] + [9898]
[Jelszó] + [9898] + [Ugyanaz a jelszó] + [9898]
[Jelszó] + [9898] + [Space] + [Ugyanaz a jelszó] + [9898]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!