Hogyan állítsam vissza a feltört Facebook fiókom?
Figyelt kérdés
Valaki feltörte 1 hónapja a facebook fiókom. Megváltoztatta a profilhoz kapcsolódó email címet, jelszót, telefonszámot. Semmi hozzáférésem nincs a fiókhoz. Azóta csináltam másik profilt, és jelentettem az előző fiókot, de a Facebook azt írja hogy nincs semmi kifogásolhato a fiókkal. Egyenlőre nem csinált vele semmit. Kétségbe vagyok esve, hogy mit csinálhat a profilommal? Hogy tudnám vissza szerezni? Ha akár már nem is tudom nembaj, csak törölje a Facebook.2023. júl. 18. 10:27
1/1 anonim válasza:
Semmit. Nem tudsz tenni semmit mivel semmi kifogásolható nincs benne. Az hogy "feltörte" egyéni probléma. Egyébként nem törte fel hanem megszerezte a jelszavad valahogy vagy a visszaállító linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!