Hogyan lehet eltüntetni a searchmenow.gg-t a Chrome-ból?
Itt írja hogy törlés de természetesen nem lehet felraktam a ComboCleaner-t meg a Spy Hunter5-ot de azok sem segítettek.
És mindig minden webhelyre ahol profilom van újra be kell jelentkezni nem emlékszik rám.És a duolingót amin szintén volt profilom ott sem engedi blokkolta teljesen.
És mindig ez jelenik meg "PWAPakistan" mintha kerestem volna pedig soha nem írtam be de csak ez semmi más de ez mindig.
És ennyire leamortizálta a keresőt csak "web" meg "image"
pedig az eredeti google-on van még hírek,videók,térképek.stb.
Töltsd le a malwarebytest, és vizsgáltasd át vele a gépet. Meg fogja találni a kártékony szoftvereket, és el fogja távolítani. Majd indítsd újra a gépet, bár a malwarebytes ezt fel is fogja ajánlani.
Ezután töröld a chrome adatainak a mappáját, hogy biztosan eltávolíts minden maradékfájlt a chromeból is. Ezt az appdatán belül, a local könyvtárban találod. Ezzel a chrome visszaáll úgymond gyári állapotra, és innentől már csak be kell jelentkezned a google fiókodba, meg ahova kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!