A fizetős Eset Internet Security a legjobb, én most hosszabbítottam. Diákoknak féláron adják. De ha nem akarod, akkor futtasd le időnként az Eset online scannert.
Nem jo, leszedtem valami fura .doeqieq oldalrol, vagy mi volt az, most kihozott valamit leirja a fajlokataa
2023. jún. 23. 07:26
5/16 anonim válasza:
Alakul ez..
2023. jún. 23. 07:54
6/16 anonim válasza:
Ez a kérdés megerősít azon álláspontomban, miszerint nem való mindenkinek a számítógép.
2023. jún. 23. 11:19
7/16 anonim válasza:
Nem hát, inkább mindenféle ótvar oldalról szed le még virusosabbakat. Az Eset Online scanner biztosan leszedi, de ha nem, lehet újrarakni a Windowst.
2023. jún. 23. 21:46
8/16 anonim válasza:
Bennem már maga a kérdés is számtalan kérdést vet fel. Milyen "AI" mondta? Hogyan? Az "AI" nem fog csak úgy kéretlenül üzenetekkel bombázni.
A #4. "hozzászólás" meg végképp értelmezhetetlen.
Én azt mondom, hogy inkább meg kellene tanulni normálisan használni a számítógépet. A telepítést és beállítást inkább szakemberre kéne hagyni, és legalább azzal tisztában kellene lenni, hogy nem szabad eszetlenül bármit letölteni, meg telepítgetni.
2023. jún. 24. 00:17
9/16 A kérdező kommentje:
cclenaert lefuttattam azt irja health is 100. De meg menteg megvan a virus...
2023. jún. 26. 07:16
10/16 anonim válasza:
Az egy fájltisztító program, legalábbis magukat így hirdetik.senki nem írta hogy ez lesz a megoldás a problémádra, mindenki vírusirtókat javasolt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!