Az Instagram fiókomra ismeretlen eszköz (mobiltelefon) jelentkezett be, Instagram nagyon pontosan megjelölte Budapest térképen, hogy honnan és pont ott egy informatikus ismerősöm lakik. De még telefon típusát is látom. Mi a teendő?
"családos ember, ismerem feleségét és kisgyerekét is, normális családnak tűnik, szóval kizárt, hogy nőként érdekelném."
Én azért ennyiből nem zárnám ki...
Hogy hogy tudta meg a jelszavadat, az jó kérdés. Nem használtad az ő számítógépét/telefonját vagy fordítva?
"Instagram nagyon pontosan megjelölte Budapest térképen, hogy honnan és pont ott egy informatikus ismerősöm lakik."
Csak egy hozzávetőleges helyet adott meg IP cím alapján, egyáltalán nem pontos és sosem volt az.
#2 Ha beírtad a jelszavad és utána jött az értesítés akkor elég valószínű, hogy a saját bejelentkezésedről kaptál értesítést.
Konkrétan bejelölte Instagram hogy Tisztviselőtelep. Ha ezt jelöli térképen akkor is lehet hogy pl. Vietnám?
És nekem nem olyan telefonom van, soha nem is volt, mint az az eszköz, amivel bejelentkeztek, ezért nem lehetek én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!