A telefonon található Google fotók alkalmazás mennyire biztonságos?Az oda feltöltött képek csak nekünk elerhetők?Mert ugye azok a neten elérhetők. Vagy ez hogyan muködik?
Biztonságosnak minden gyári alkalmazás biztonságos, ahogy minden más is, amit Play Storeból töltesz le, mert azok is ellenőrzött alkalmazások.
Ami a tartalmat illeti, egyrészt a te fotóid vannak benne, ami a telefonod tárhelyén van, másrészt valószínűleg automatikusan menti őket a felhődbe is, de az is a te saját privát tárhelyed, csak fizikailag nem a telefonodon, hanem a Google egyik szerverén valahol, de ettől még azt más nem látja, hacsak meg nem osztod vele valahogy.
Remélem érthető vagyok :)
Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, offline cuccra meg lehet vírust írni... igazából semmi sem 100%-os.
De most őszintén ki akarja pont a te vagy én google fotóimat megszerezni? Aki a Googlenek egy ilyen rendszerét fel tudja csak így "törni", az egyébként sem erre fogja pazarolni az energiáját, már csak azért is, mert tegyük fel feltöri emberek ilyen tárhelyeit, mit ér vele?
Kamu e-maileket, hogy megszereztem mindened és fizess, anélkül is lehet küldözgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!