Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A rendszergarazda blokkolta a...

A rendszergarazda blokkolta a windows 10 hatter modositasi opciot. Van valami kiskapu kikerulni?

Figyelt kérdés
Szeretnem a hatteret lecserelni valami aranyos kiskutyasra a meglevo unalmas fekete helyett. Olyan gyászos...
2023. ápr. 12. 10:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Neeeem :) Nekem az van amin mossák a csajok a kepernyot, bikiniben.
2023. ápr. 12. 11:40
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

Ha a rendszergazda helyében lennék, nem sokáig dolgoznál ott :) Okkal vannak letiltva ezek a dolgok, amiknek a kijátszását nem igazán nézik jó szemmel... az a munkaeszközöd, ami nem a tiéd, hanem a cég tulajdona. Azt csinálhatod rajta, amit engedélyeznek, és ennyi.

Munkaügyi központban nem egyszer fordult elő, hogy azért rúgtak ki valakit, mert bedugott egy pendrive-ot a gépbe. Nyomatékosan ki van hangsúlyozva, hogy tilos, de ugyanúgy nem érdekelte, ahogy téged sem.

2023. ápr. 12. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
18%

Esetleg a fájlt átírni?

A windows könyvtár megnyitható? ...nem igazán tudom, mennyire-hogy zárják le a jogosultságokat...

(általában C) Windows > Web > Wallpaper mappában tartják az aktuális háttérképeket, és ott a fájlt kicserélni direktben a tiédre.

2023. ápr. 12. 13:04
 14/18 A kérdező kommentje:
sajnos ez az opcio sem jatszik.
2023. ápr. 12. 13:11
 15/18 A kérdező kommentje:
legjobb lesz ha behozok az asztalomra egy virágot :) koszi a segitseget mindenkinek.
2023. ápr. 12. 13:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha van felesleges 4 euród, Wallpaper Engine-t megpróbálhatod, ha jól tudom nincs kötve a Windows háttérképéhez. Steam-ről tudod megvenni. Van benne több ezer vagy millió animált háttérkép is, amit Windowsban nem is lehet alapból beállítani. Ha meg véletlen nem működik, akkor vissza kérheted a pénzed.
2023. ápr. 13. 13:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Az otlet jo,csak nem tudom feltenni a steam-et mert minden telepites le van tiltva,de koszi!
2023. ápr. 13. 14:03
 18/18 anonim válasza:
100%
Céges gépeken általában tartományi szinten vezérlik, melyik felhasználó(csoport) milyen háttérképet kap / állíthat be magának. Esetleg megpróbálhatod megkérdezni a rendszergazdát, van-e lehetőség felhasználó(csoportok) számára kivételt tenni.
2023. ápr. 16. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!