El lehet követni olyan hibákat a Tor beállításainál/használatánál, amivel mégsem marad titokban, amit titkolni akar az ember?
Még mielőtt jönnek a beszólások, nem, nem áll szándékomban semmi ilyesmi, és ha akarnám, akkor is hülye lennék egy ilyen oldalon, a saját e-mail címemmel megkérdezni.
Igazából novellát írok és eszembe jutott, hogy így buktatnám le az egyik szereplőt, de nem értek hozzá és nem akarok hülyeséget írni.
A lényeg az, hogy lehetséges valamit úgy elrontani a használat, a beállítások során, hogy mégis rád akadjanak, hiába használtad a Tort? Ha igen, akkor írnátok pár példát, lehetőleg közérthetően?
Köszönöm szépen előre is :)
Én igyekszem maximálisan biztosítani az anonimitásomat, ezért én arra jutottam, hogy TOR használatával KIZÁRÓLAG az onion hálózaton belül lehetsz biztonságban.
Ha "kidugod a fejed" a felszíni netre, levadászhatóvá válsz.
De követhetsz el akkora baklövést is, hogy letöltesz a TOR-hoz egy fordító bővítményt (firefox-bővítményt), ami sajnos nem csak olyan jó mint a Google fordító, hanem konkrétan azt használja. XD
#7-nek:
Az Onion hálózaton nincsenek aktív linkek, csak szöveges leírások. Másol-beilleszt.
Egyébként pedig erre a mutatványra amit leírtál, már az "alap" böngésző is letiltja az oldal megnyitását. És ha a TOR javasol valamit, azt ajánlatos komolyan venni. Felülbírálhatod, de nem tanácsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!