Pcloud felhőtárhelyen lehet ingyen GB-t szerezni?
Regisztrálsz és kapsz 10 gb-ot
ennyi
Ezt írták itt gyakorín:
Van egy szomorú hírem a Degoo használlóknak. Pár hónapja töltök fel saját készítésű házi videókat, amik a HD és UHD méret miatt foglalták a helyet a gépen. Na, akkor mostmár a Degoo-nál sem foglalják. Tehát először úgy indítanak, hogy felnyomnak a feltöltő ablakba egy üzenetet, hogy válthatsz 500Gb-ra. Ha váltasz, nem tudom mi történik, mert én nem akartam fizetni, elég a 100Gb. Tehát, ha nem váltasz, elveszik a fájljaid megtekintési lehetőségét s csak akkor láthatod újra, ha upgrade-elsz havi-évi stb. időszakokra. Amiért persze jár még plusz hely.
Nos jól megszívtam, fenn van 50 Gb cuccom és nem látom, mert nem kattintottam rá az 500Gb-s lehetőségre.
Ez aztán a legnagyobb szívás!!!
Ajánlom, keressetek más felhőt. Amit még látok belőle, az 3-4 mappa, a feltöltött adataim kb. 25%-a.
Visszamentem őket, amíg lehet, aztán letörlöm a Degoot.
Véleményetek?
Mi bajod van?
Normálisan nem tudsz választani kérdésekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!