Bitwarden használata közben elakadtam?
Elkezdtem használni a Bitwarden jelszókezelő programot. Számítógépen tök jól működik a legtöbb weboldallal, de van, amikor nem.
Például elmentettem benne a Bonprix bejelentkezési adataimat, de ezeket nem írja be automatikusan amikor be akarok lépni, gondolom azért, mert a többi eddig elmentett weboldallal ellentétben előbb csak az e-mail címet kérdezi, és utána külön csak a jelszót. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Illetve még egy kérdés: telefonon hogy kell használni? Letöltöttem az appot, megadtam neki a kért engedélyeket, de nem működik az automatikus kitöltés. Mit ronthatok el?
KeepassXC-nek a böngésző kiegészítőjében van egy olyan modul, hogy kézzel kijelölheted melyik mezőbe melyik adatot olvassa be, így több lépéses bejelentkezést is kezelni tud.
Bitwarden-t nem ismerem, de mivel a böngészőbeli bejelentkezést kell szabályoznod, arra a kiegészítő beállításában kell lehetőséget találni (nem biztos, hogy lesz).
A beállításoknál valószínűleg tényleg meg lehet valahogy csinálni. Addig eljutottam, hogy az e-mail címet tényleg beírja magától (hozzá kellett adni azt az infót, hogy a felhasználónév az a "* E-mail cím" mezőbe kerüljön, de a jelszó ugyanezzel a módszerrel sajnos még nem működik. De rá fogok jönni valahogy. :)
Addig is a mezőbe jobb klikkel kattintva van olyan opció, amire kattintva kitölti a Bitwarden a mezőt, csak az plusz 1 másodperc. =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!