Hogy tudom leellenőrizni h van-e más Felhasználó a laptopomon rajtam kívül? Nyilván az illetéktelen hozzáférés miatt adódik a kérdés.
A Felhasználók listájánál nem tudom értelmezni az alábbi kettőt h akkor az micsoda:
Rendszergazda (leírás: Beépített fiók a gép/tartomány felügyeletéhez)
Vendég (leírás: Beépített fiók a gép/tartomány vendégként való eléréséhez)
A fiók le van tiltva gomb mindkettőnél ki van pipálva. Van aggodalomra ok?
Használja rajtad kívül más is az eszközt? Az illetéktelen hozzáférés alatt ne arra gondolj, hogy valaki távolról egy másik felhasználói fiókot létrehoz és abból hozzáfér a dolgaidhoz. A fiókok személyes fájljai eleve el vannak különítve egymástól, ha a rendszermappákat rendeltetésszerűen használod (pl. a dokumentumokat a Dokumentumok mappába rakod, képeket a Képekbe stb.), akkor az egyik felhasználó nem látja a másik fájljait.
Az illetéktelen hozzáférést nem felhasználói fiókban mérik, mert ha valaki a fájljaidra kíváncsi akkor úgyis a te fiókodba kell hogy belépjen.
Az amit a Windows beállításaiban látsz, pedig normális, és te magad másolod be hogy melyik micsoda, csak értelmezni kell. Ezek az alapértelmezett fiókok, és nem azt jelenti hogy azokat más használja. Főleg ha a géphez nem is férnek hozzá mások, csak te.
Ha vannak is más felhasználói fiókok a gépen, de azt csak te használod, azok megléte nem releváns a kérdésben, hiszen senki nem használja őket. Azok nem fognak a semmiből életre kelni és bármilyen műveletet végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!