Az anotalk veszélytelen?
Miért lenne veszélyes az az oldal? Vagy éppenséggel ez?
És ha valami hatalmas csoda folytán hozzájut valami adathoz akkor mi van? 😂Idejön és nézeget be a kerítésen? Vagy felém fordítja a ventilátort? 😂 Én erre azt szoktam mondani hogy várom szeretettel. Klórmész és ásó van, a kert pedig elég nagy...
Elárulom hogy anotalk full biztonságos, miből gondolod az lenne?
Nem tudom,de ha egy anonim oldalon név és arc nélkül chatelsz,akkor mi a totál veszélyes?
Nem fogják a html keresztül feltörni a gépedet,és megnézni hogy milyen cicás videókat töltöttél le😅😀
Az oldal anonim, így csak annyit tud meg rólad a beszélgetőpartnered, amennyit elárulsz neki magadról.
Tény, hogy sok beteg fantáziájú személybe bele lehet ott botlani, de ezek tipikusan olyan emberek lehetnek, akik a való életben meg sem mernének szólítani egy lányt/fiút, éppen ezért próbálják ilyen formában, név nélkül kiélni a fétiseiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!