Le lehet valahogy zárni fájlokat/mappákat a laptopon hogy csak én férjek hozzá?
Ha igen akkor hogyan? Segítene ebben valaki nekem?
Illetve ti hogy zárnátok ki a személyes fájlaitokból a kutakodókat?
A windowsban van lemez titkosítás, azt be lehet kapcsolni (bitlocker a neve). Ha ellopják, akkor se fognak tudni bele nézni.
Vagy ott van pl. a Vercrypt, amivel fájlokat, partíciókat, stb. lehet titkosítani
Köszönöm!
Sajnos a nyomtató erre a gépre van telepítve így muszáj másnak is hozzá férnie, de a napokba észre vettem hogy a személyes dolgaimba kutakodnak.
Ugyanazon a gépen lehet egy jelszavas felhasználó és mellette egy jelszó nélküli.
A jogosultságokat meg jól beállítani.
Le lehet titkosítani a fáljrendszert
Csak nehogy te legyél a kövi delikvens aki elfelejti a jelszót és bár minden adata ott lesz a háttértáron, mégse éri el
8/
"nyomtató erre a gépre van telepítve így muszáj másnak is hozzá férnie"
Azaz nem lenne szerencsés bitlockerrel levédeni mert akkor más nem tudná használni.
Rakjátok a hálózatra a nyomtatót és akkor mindenki el tudja érni saját gépéről. A bitlocker semennyire nem fogja kizárni a kutakodókat, ha be vannak lépve a profilba és ott nézegetik a fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!